Material Handling

Voor het transporteren, stapelen, keren, orderverzamelen, opslaan, bufferen e.d. bouwt Machinefabriek Nootenboom machines en installaties op maat. Nootenboom kan hele projecten verzorgen, van probleemoplossing tot en met de realisatie en besturing. Doordat er van al deze disciplines kennis in huis is, kunnen wij steeds de juiste oplossing aandragen en realiseren.

De producten waarvoor wij machines en installaties ontwerpen zijn van allerlei aard en afmeting, zoals pallets, plaatpakketten, bundels, langmateriaal, cassettes enz. enz., met gewichten van 1 kg tot zo'n 20 ton per product.

Projecten worden turnkey aangenomen, maar ook kunnen wij deelleveringen verzorgen, zowel op het gebied van machinedelen als machinebesturingen. Uiteraard worden machines die wij bouwen geleverd met CE-markering volgens de laatste normen en voldoen ze aan de eisen van de arbo-wetgeving.

Door de grootte van ons bedrijf, worden projecten flexibel gerealiseerd, in nauw overleg met de opdrachtgever, zodat gebruikersvriendelijke machines worden geleverd die passen in de bedrijfscultuur.